top of page

Empirical Labs

Vi har tatt over importen av Empirical Labs etter Lillestrøm Helseklinikk / Hippokratis og er stolte av å kunne tilføye disse unike produktene til vårt sortiment!

Empirical Labs er et lite firma i USA som produserer kosttilskudd med fokus på høy kvalitet. De benytter kun økologiske råmaterialer og bruker ikke unødvendige tilsetningsstoffer eller andre kjemiske midler. Istedenfor kjemiske fyllmidler og tilsetningsstoffer som gjør at tilskuddene glir lettere inn i kapslene, benyttes naturlige midler som olivenolje og økologisk rårispulver. Av den grunn er dette ernæringsttilskudd som kroppen tolererer godt, og som sannsynligvis tillater et større opptak av næringsstoffer i kroppen enn mange andre liknende produkter på markedet. Alle tilskuddene fra Empirical Labs har meget høy biotilgjengelighet*. Det betyr raskere opptak, bedre utnyttelse av næringsstoffene og hurtigere effekt - samt mer valuta for pengene!

*Med biotilgjengelighet menes det hvor raskt et næringsstoff absorberes fra tarmen, går over i blodbanen og tas opp i kroppens celler.

Følgende Empirical Labs-produkter omsettes fritt:

.

Verde Vita 463 g, pulver

Natura C 702 mg 120 kpsl

Beetpro 180 kpsl

Magnesium Malate 180 kpsl

Kalsium laktat 90 kpsl

D-Mannose 75 g, pulver

Chlorella 90 kpsl

L-Tyrosin 440 mg 120 kpsl

L-Glutamin 450 mg 120 kpsl

L-Arginin 490 mg 90 kpsl

Ginkgo Biloba 60 mg

I tillegg selger vi disse produktene via terapeut/utøver av biologisk terrengmedisin eller etter anbefaling fra disse:

.

Albapro 90 kpsl

Serapro 90 kpsl

Flow E 60 ml

Steroler 90 kpsl

Glucopro 90 kpsl

Magnesium klorid
bottom of page