top of page

Dual Action Dusjfilter

- klorfjerner for dusj

Dette er et filter som enkelt kobles på dusjen. Det beskytter hud, øyne og hår mot virkningene fra klor - et av de giftigste grunnstoffene. Kan også fås med sparedusjhode. Filteret har lang levetid.

Klor er et av de giftigste grunnstoffene i naturen. Likevel kommer vi daglig i kontakt med klor. Mange studier har vist at vi bør fjerne klor fra drikkevannet for å fremme helsa vår. Det samme burde vi gjøre med dusj- og badevannet, da det viser seg at kroppen tar opp mye klor via huden - kroppens støste organ.

.

Klor blir brukt som desinfeksjonsmiddel i de fleste offentlige vannverk. Dette dreper de skadelige bakteriene, med gir ofte bivirkninger. Klor i dusjvannet kan forårsake negative reaksjoner for de som er følsomme overfor klor. Små barn og eldre er ofte mest utsatt. De som plages med f.eks. astma, allergi, kols, emfysem o.l. skal være forsiktige med klordamp i dusjkabinettet.

Klor binder seg kjemisk til proteiner i håret og huden. Den gjør håret tørt og sprøtt, for ikke å nevne tørr hodebunn og flass. Klor ødelegger den naturlige bakteriebalansen på huden. Huden har sin egen økologi og trenger å bli vernet for å opprettholde sin naturlige tilstand.

Fakta om Dual Actin Dusjfilter:

  • det inneholder et patentert medium – KDF55. Denne massen fjerner klor mer effektivt enn kullfilter. Filteret er 100 % resirkulerbart.
  • det monteres enkelt på eksisterende dusjuttak uten bruk av verktøy. Skru av slangen ved blandebatteriet. Fest deretter dusjfilteret til blandebatteriet og fest så slangen på dusjfilteret. Så er det bare å nyte en klorfri dusj.
  • det vil med normal bruk vare i ca. 1 år. Dersom vanntrykket blir merkbart mindre er det på tide å skifte til nytt.

Filteret fjerner

  • minimum 90% av klor i dusjvannet
  • stopper bakterier, sopp, alger og mugg
  • kutter energikostnader
  • beskytter miljøet
bottom of page