top of page

Oppskrifter

Ønsker du å spise kaker med god samvittighet?

Her har vi laget noen forslag til deg!

Følgende oppskrifter er laget med bl.a. kokosoljer, Gresskarkjernepulver, kokosmel, Rårørsukker, Sukrin, Sukrin melis, Linfrøpulver og Hi-lignan linfrøpulver. Noen er helt uten mel/gluten, melk/melkeprodukter og raffinert sukker!

.

Det går fint an å erstatte smør med kokosolje! Selv om det skulle stå "smør" i oppskrifta, er det bare å bruke kun kokosolje i stedet. Du vil neppe merke noe på smaken.

På den måten kan oppskriftene bli både gluten- og melkefrie!

.

NB!Du skal være litt obs på at røra fort blir noe "tørr" når du bruker gresskarkjernepulveret og finmalte mandler. Vær derfor litt rask med

å røre alt sammen og få det inn i ovnen. Du trenger ikke å tilsette mer veske. Det blir saftig uansett!

Kokosolje = nøytral smak

Virgin kokosolje = med smak

Prøv Knekkebriks med Gresskarkjernesmør!

Her kommer en oppskrift på å få en god start på dagen med mye næringsrikt i magen!

I denne shaken får du i deg de vitaminene, mineralene, sporstoffene og fettsyrene som kroppen trenger for å komme igang og holde deg gående i lang tid! Proteinene fra Gresskarkjernepulveret og fibrene fra Hi-Lignan pulveret gir dessuten metthetsfølelse! Du kan også bruke dette som et mellommåltid eller for å fylle opp igjen lagrene etter trening.

Print ut Kokos-brownies uten egg

Print ut Knekkebrød uten egg


bottom of page